Pelargoniat 8.7.2011

Joskus sitä miettii, että mitähän järkeä tässä kaikessa puutarhahömpötyksessä oikein on, kun ei meinaa aika riittää edes kirjoitteluun… varsinkin kun on tämmöinen ”supernopea” nettitikussa kulkeva laajakaista! On ilmeisesti ollut pikkusen liian nopeat laajakaistat aiemmin käytössä niin tähän ei voi olla mitenkään päin tyytyväinen. Päätin siis noudattaa omaa ohjetta tehdä kirjoitukset ensin tekstinkirjoitusohjelmaan (TeXturi), ennen kuin siirrän ne varsinaiseen blogiohjelmaan. Eipähän tarvitse odotella että milloinka jokin sivu latautuu. Eli, eikun siis varsinaiseen aiheeseen…

Mukaani sattui keväällä Siwasta kuusi pelargoniaa, jotka olivat lähes kuolleita kaikki. Ajattelin, että kokeilen elvytystä. Pelargoniat maksoivat euron kappaleelta, ja niitä oli ilmeisesti kasteltu hieman reilummalla kädellä. Leikkasin kaikki kukkavarret pois ja karsin ison osan lehtiä. Ja uuteen ruukkuun vaan. Ruukun pohjalla on läjä kananpeetä ettei tarvitse kauheasti miettiä lannoitusta kesän aikana. Kuten kuvasta näkyy, pelargoniat lähtivät oikein kivasti kasvamaan.

Tällä hetkellä ne ovat täynnä kukanvarsia nuppuineen. Mielenkiinnolla odottelen minkä värisiä ne ovat, kun niistä ei silloin ostohetkellä saanut mitään selkoa. Täytynee napata jossain vaiheessa uusia kuvia kunhan ne kukkivat kunnolla. Tämä kuva on otettu äsken (8.7.2011)

Ja tässä yhdestä pöydällä olevasta pelargoniasta kukkannuput 8.7.2011

Kun malttaa mielensä niin kukkaset kyllä sitten palkitsevat ihanalla loistollaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top