Järjestän sivulla toisinaan arvontoja tai kilpailuja, joista voi voittaa esimerkiksi T-Mafian tuotteita. Tämä siksi, koska T-Mafia on minun verkkokauppani. Blogiani ei kuitenkaan ole ”tehty” sitä varten, että mainostaisin omia tuotteitani täällä, vaan tosiaankin tämä on päiväkirjani. Tietenkin hyödynnän mainostamisen vaihtoehdon, jos se vaan on mahdollista ja siinä on jotain järkeä 🙂

Arvontoihin joutuu keräämään tiettyjä tietoja osallistujista, ja tässä osiossa on mainittu, mitä tietoja kerätään ja miksi. Jotta voi osallistua, tulee sinun antaa voimassa oleva sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen vastaus, jos jotain kysytään. Voit osallistua automaattisesti arvontoihin tilaamalla artikkelit sähköpostiisi ”uutiskirjeenä”. Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan ilmoituksia varten. Niitä ei luovuteta muille tahoille, edes omaan verkkokauppaani 🙂 Näitä ei siis pidä sekoittaa keskenään… Jos ja kun arpaonni suosii sinua, tarvitsemme sinulta siinä vaiheessa osoitteen, johon palkinto toimitetaan, sekä nimen ja puhelinnumeron. Tätä osoitetta säilytetään juridisista syistä kirjanpidossa tarvittava aika, ja sitä ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Arvontojen / kilpailujen EHDOT:

Osallistuminen arvontoihin ja kilpailuihin vaatii 18 vuoden ikää sekä asuinpaikan Suomessa. Jos vastaat, sitoudut noudattamaan ehtoja.

  1. Kavereiden puolesta ei voi osallistua. Jokainen vastaa omasta osallistumisestaan.
  2. Jos arvonnan voittajaa ei saada kiinni, riippuen arvonnasta, emme arvo kohdetta uudelleen (esimerkiksi kuukausiarvonnat).
  3. Kilpailussa on aina voittaja! Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, voitto jaetaan seuraavalle.
  4. Voiton sattuessa kohdalle, annat meille luvan ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme pyytää sinulta osoitteen palkinnon toimittamista varten. Suostut siihen, että osoite säilytetään juridisista syistä kirjanpidossa tarvittavan ajan (5 vuotta). Minä sitoudun siihen, että osoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Voit tilata uutiset artikkelien ilmestymisestä, tai osallistua tilaajille kohdistettuihin arvontoihin seuraavasta kohdasta.

Voit tilata artikkeleiden julkaisuista ilmoituksen suoraan sähköpostiisi ja osallistua vaikkapa samalla vakioarvontoihin. Antamaasi sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan kirjeiden toimitusta varten. Valitse vaihtoehdoista yksi toimitustapa.