Voit tilata itsellesi sähköpostiin uusimman blogikirjoitukseni. Tämä säästää sinulta vaivaa käydä kurkkimassa blogini kuulumisia, eikä sinun ole pakko olla SOME-kanavilla saadaksesi tiedon uusimmista artikkeleistani. Voit myös tilata itsellesi tiedon arvonnoista. Valitse seuraavista listoista joihin haluat liittyä.

Voit lisätä itsesi listalle myös jälkikäteen. Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan halutun tilaustavan toimittamiseen.

Haluan saada ilmoituksia seuraavista aiheista

Ilmoitusten toimitustavan muuttaminen

Jos haluat poistua tietyltä listalta ja jäädä jollekin toiselle, ole hyvä ja ota minuun yhteyttä sähköpostitse siitä osoitteesta, jonka olet antanut pyytäessäsi ilmoituksia. Minun täytyy tehdä muutokset käsin. Listoilta poistot tehdään käsin ja poistuminen ei välttämättä näy juuri heti sen rekisteröidyttyä. Poistumiset käsitellään kuitenkin aina ennen kuin seuraava sähköposti-ilmoitus lähetetään.


Pääjäässä.com-Facebook sivu

Instagram:
@minnag_paajaassacom

Jos olet kirjautunut sivustoni lukijaksi tai verkkokaupan asiakkaaksi, voit laittaa pyynnön seuraavan kaavakkeen kautta. Kaavake ei näy jollet ole kirjautununeena sisään.

Poista minut listoilta

Subscriber not found.
Scroll to Top