Kiviä sinne sun tänne

Olen päättänyt mennä sieltä missä aita on matalin… kun ei ole järkyttäviä rahasummia sijoittaa puutarhaan niin täytyy sitten miettiä edukkaampia vaihtoehtoja. Olen päätynyt käyttämään kiviä mahdollisimman paljon puutarhassa(ni). Kivet voivat olla ihan mukaviakin. Seuraavassa muutamia kuvia, joita olen tässä vuoden sisällä tehnyt.

(reunustin kukkapenkin uunikivillä)
(reunustin kukkapenkin luonnosta kerätyillä kivillä)

(reunustin kukkapenkin alunperin uunikivillä)

Havusten alue (ennen)
Olin lisännyt marjakuusen alle sepeliä pihalta joka oli kauhean näköistä. Päätin kerätä pienempiä kiviä ja laittaa marjakuusen alle rikkaruohokankaan ja etsiä kiviä luonnosta, jotka ovat vähän pyöreämuotoisempia. Pallotuijien ympärille tulee sama käsittely!

Jouduin tekemään joitakin viritelmiä pihamaalle… tässä on laitettu kivi blokkaamaan kullanmurun kaivaukset terassin alle. Foxilla on ilmeisesti valeraskaus, ja se yrittää kaivautua, ja on onnistunutkin kaivautumaan talon sivussa olevan terassin alle. koira joutui pesuun viikko sitten kuoppaa kaivaessaan… tai lähinnä vedellä huuhteluun. Kävin etsimässä sellaiset kivet terassin rakenteiden reunustoihin ettei koira saa niitä siitä siirrettyä.

Lisää kivetyksiä sitten myöhemmin…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top