10 Blogspot artikkelin siirto

En muista varmuudella, olenko maininnut, että kirjoitin jossain vaiheessa myös Blogspot-blogiin. Haluan kuitenkin siirtää kaikki postaukset tänne ja laittaa Blogspotin ”kiinni”. Olen kerännyt niitä tuonne Blogspot-siirrännäiset -osioon. Taidanpa myös linkittää artikkelit aina näin uutena postauksena, niin niitä ei tarvitse erikseen lähteä etsimään. Ne voi kuitenkin julkaista sillä päivämäärällä mitä alkuperäinenkin artikkeli, niin eihän niistä hullukaan pidä kirjaa mitä on milloinkin julkaistu.

Siirtelyä helpottaa tosin sellainenkin asia, kun satuin löytämään ulkoiselta kiintolevyltä kuvatiedostot varmuuskopioituina. Niitä ei tarvitse enää ladata vanhasta blogista ensin tietokoneelle ja sitten tänne blogiin. Nopeuttaa prosessia aika lailla! Olen lisännyt linkit alle olevaan listaan ja kaikki artikkelit avautuvat uuteen välilehteen tai selaimeen. Artikkelit on lueteltu uusimmasta vanhimpaan.

Lista 10 siirretystä Blogspot artikkelista

Olipas aivan mahtavaa löytää kaikki nämä ”unohdetut” kirjoitukset ja muistella menneitä aikoja rakkaiden lemmikkien kanssa. Nämä kun sattuvat olemaan sellaiselta ajalta, jolloin minulla vielä oli kaikki lemmikit elossa. Spede-kissa oli vanhin lemmikkini (synt. 2001), Uuno-kissa oli seuraava (synt. 2002) ja Foxy (synt. 2006) tuli minulle vuonna 2013. Näiden elukoiden kanssa touhuilu oli vähintäänkin mielenkiintoista ja kaipaan heitä vieläkin päivittäin. Mutta ajat muuttuvat. Nyt touhuilen edelleen miltei samojen asioiden parissa, mutta siitä jää tämä lemmikki-aspekti pois.

Haikaillen muistelen tätäkin kissa-herraa! Tästä on jo neljä vuotta kun luovuin hänestä. Se tuntuu kuin olisi tapahtunut vasta eilen. Kun lemmikki on tällainen ihanuus, joka on koko ajan vierellä, sylissä tai ylipäätään läsnä, sen poismeno jättää ihan järjettömän aukon elämään! Mutta onneksi on näitä ihania muistoja ja paljon kuvia

Blogspot siirrännäisestä kissan kuva
Kuvassa Spede ”Loikoilua ja potemista” -artikkelista.

Seuraavissa siirrännäisissä on tiedossa sisustusprojekteja sekä akvaarioon liittyviä juttuja. Siinä on sitten loput mitä Blogspotista enää löytyy. Artikkelit julkaistaan tällä viikolla samalla tavalla listattuna kuin tässäkin. Hyvää viikon alkua kaikille ja nauttikaa kesästä!

Scroll to Top