Huonekasvipläjäys!

Tulipahan sitten otettua muutama foto huonekasveista… on siis ollut tarkoitus kuvata kukin rehulaji tietynlaista kasvikortistoa varten, mutta se on vuosien saatossa AINA jäänyt tekemättä, mutta NYT se on tehty 😀

Onneksi otin kuvat päivällä, kun oli valoisaa. Täällä Imatralla ollut kaunis valoisa päivä. Tällä hetkellä katselen sivusilmällä X Factor-kilpailua, jossa esiintyy tämä meidän uskomaton Saara Aalto. Joten, teksti saattaa olla osittain sekavaa, pahoittelut siitä 😀 Mutta nyt asiaan…

Olen tehnyt luettelon huonekasveista, joita omistan. Lista löytyy TÄÄLTÄ.
Yritän päivittää listaa aina tarpeen tullen. Mutta, laitan tähän nyt muutaman kuvan tämänhetkisistä lempparikasveista.

Sain kesällä 2016 kasvivaihtarin yhteydessä tällaisen enkelinsiiven. Tämä on jo kukkinutkin kaksi kertaa 😀 Tätä täytyy rakastaa! Pieni pistokas meni myös suoraan multaan ilman huppuja tai muutakaan. Juurtui hyvin siitä huolimatta.

Tässä on anopinhammas, jonka olen saanut Facebook-ryhmän kautta. Sain näitä neljä kappaletta, ja kaikki voivat hyvin. Nämä muuttivat minulle joskus helmi-maaliskuussa.

Kiinanruusu se tässä… perinteinen, punainen kerrottu kukka. Toivon, että saan tämän kukkimaan jossain vaiheessa! Minulla on näitä kaksi kappaletta, joista tämä näyttää paremmalta. Pistokaan olen tökkässyt ilman juurrutusta suoraan multaan. Ei ole huputettu, eikä muutoinkaan käytetty mitään vippaskonsteja. Pistokas on peräisin isäni vanhasta kiinanruususta. Otettu kesällä 2016.

Tämä on Malakanlaikkuvehka, jonka sain keväällä 2016. Olen jakanut sen yhden kerran, jotenka tässä on toinen puolisko niistä kahdesta pistokkaasta, jotka sain. Tämä on upea kasvi!

Lisää kasvikuvia löytyy sitten kuvagaleriastani, josta voi myös käydä katsomassa näistäkin kasveista suuremmat versiot.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top