Lokakuu hävisi johonkin?

Mietin tossa aamulla kun heräsin, että milloinkahan olen viimeeksi kirjoittanut tänne blogiin mitään… johonkin on hävinnyt melkein kuukausi! Noh, tehdääs nyt tämmönen pikainen postaus, kun taas on tälle päivälle muita tietokonehommia kasaantunut ihan mukavasti… siinä siis ehkäpä jonkinlainen selitys, miksi blogikirjoittelu on jäänyt vähän harvemmalle tässä kuussa (seliseli). Kuviakin on otettu lähinnä vain lemmikeistä…

Imatralle tuli täysi talvi tässä kuluvalla viikolla, joka tietty mutkitti hieman menemisiä. Minulla oli nimittäin kesärenkaat autossa vielä alla. Sain ne onneksi eilen vaihdatettua.

Tiistaina aamupäivällä näytti tältä:

Iltapäivällä näytti jo tältä 😀

Oli sinänsä huvittavaa tuo lumentulo, kun edellisenä päivänä talkkari ajoi vielä nurmikkoa, tai keräsi lähinnä pudonneita koivunlehtiä… seuraavana päivänä pihalla on 10cm lunta!Noh, äkkiä ne lumet sitten sulivatkin pois… (pari päivää myöhemmin)

Olen välillä miettinyt, mitenkä saisin tuohon keittiön ikkunan alle hyllyn, johon voisin laittaa vaikka yrttejä kasvamaan. En halunnut porata seinään mitään reikiä, niin kappas kummaa; patterin välissähän oli sellaiset ”kennon” näköiset rakoset, niin sain tällaiset ruuvattavat jalat menemään siitä läpi. Tuo viritelmä tuossa kuvassa kestää ihan ilman mitään tuossa pystyssä! Laitoin pienen palan sanomalehteä toisen jalan ja patterin väliin niin hylly ei edes heilu. Samaa tarvitsee varmaan kokeilla tuolla makkarin puolella jossain vaiheessa! Pitää vielä maalata tuo hylly, kunhan kerkee.

Sain paikallisesta kebab-mestasta sopivan kokoisia peltipurkkeja, joita voi käyttää esim. kukkaruukkujen suojina. Toimii mielestäni myös sisustuselementtinä. Toki näitäkin voi maalta, jos ei pidä peltipurkin väristä 🙂 Kesällä nämä ovat kivan näköisiä parvekkeella.

”Pakolliset” hauvakuvat seuraavaksi…
on se vaan niin ihanaa, kun on tuollainen karvakuono heti aamulla oman nenän edessä kun silmänsä avaa 🙂 Oma pieni Foxy <3

Lauantai… ei taida murheita olla näkyvillä!

Ei muuta tällä kertaa ku hyvää viikonloppua!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top