Näkösuojaa parvekkeelle

On tullut räpsittyä kuvia aika paljon, mutta en ole saanut niitä kiireiltäni tänne blogiin laitettua. Tässä siis hieman päivitystä parvekkeen suhteen.

Halusin parvekkeelle jotain näkösuojaa, ja mielessäni kävi heti korkeaksi kasvavat pavut. Niissä tietysti sekin hyvä puoli, että ne voi sitten popsia sapuskaksi jossain vaiheessa. Tarkoituksena on laittaa pavut kasvamaan omiin kasvulaatikkoihin, kunhan saan sellaiset ensiksi värkättyä. Keskelle vihreää puutarha-aitaa korkeaksi rullaksi, jotta niillä on sitten alustaa, mihin kiivetä.

Pavut on laitettu itämään 6.5. eli kaksi päivää sitten. En voinut uskoa silmiäni, että suurimmassa osaa on jo noussut taimi mullasta! Liotin papuja noin kuusi tuntia, en sen enempää. Mullassa on ruusupapua, härkäpapua ja ranskalaista papua (vissiin ihan peruspapu).

Toiseksi näkösuojaksi olen valinnut pari erillaista kärhöä. Nämä tarttuivat mukaani K-Raudasta viikonloppuna.

Kärhöille on varattuna molemmille parvekkeen sivuille tulevat valkoiset ritilät. Toinen ritilä on vielä laittamatta, kun en ole varma haluanko sen sittenkin ikkunaa vasten, vai en. Laitan kuvaa sitten lähemmin kun olen saanut sinne hieman järjestystä lisää 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top