Omituinen kevät täällä Imatralla…

On varmaan todella vaikeaa hahmottaa tätä kevättä, kuinka tämä on missäkin kulkenut, mutta onneksi olen tajunnut ottaa edes pari kertaa kuvia.

Pääsiäisen jälkeen oli hyvin lämmin jakso, ainakin Imatralla, ja lämpötilat kohosivat jopa +16 asteeseen. Vappu oli jotenksakin kolea… kävimme koiran kanssa Imatrankosken keskustassa järjestetyssä matchshow’ssa, ja olin tottakai pukeutunut vähän miten sattuu. Nimittäin, ohut pitkähihainen paita ja fleece-liivi eivät olleet ihan sitä järkevintä vaihtoehtoa, kun iltapäivällä alkoi satamaan lunta! Siis, keväthän on ollut tällä alueella tänä vuonna etuajassa, arviolta parikin viikkoa, jollei enemmän. Mutta muutama päivä sitten (5.5.) tuli lunta niskaan ja kovasti!

Muutamaa päivää aiemmin 1.5. pystyi viemään taimet pihalle ulkoilemaan ainakin hetkeksi 😮

olen siis saanut ulkoilutettua taimia ennen tätä lumimyräkkää useamman päivän. Nyt on ollut vähän viileämpää, ja ulkoiluhommat on joutunut unohtamaan… tai ainakin vaan joidenkin kasvien kohdalla. Kävin minä vielä nykäsemässä muutaman perennan tuolta entiseltä pihalta mukaani, ja ne odottavat nyt istuttamistaan tuolla parvekkeella puutarhamulta-astiassa.

Ehdin ulkoiluttaa jonkun verran myös tomaatintaimia… niistä tuli muuten aika jämäköitä! En laittanut tällä kertaa muuta kun kirsikkatomaattia itämään – kaikki kahdeksan laittamaani siementä itivät. Pitää siis taas jakaa niitä tuttaville.

Tässä ne ovat ikkunalla komeassa rivissä… (kuvassa alalaidassa samettikukkia)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top