Imatralla ukkosti 27.6.2013

Tulin Imatrankosken suunnalta joskus viiden jälestä iltapäivällä, ja päätin hakea vanhempieni autotallista fillarini, joka oli siellä vielä juhannuksen jäljiltä.

Lähdin pyöräilemään Vuoksenniskan keskustaan, ja talutin Lakasentien korkean mäen ylös, sillä ilman lämpötila oli aika lähellä +30°C… ei pystynyt edes kokeilemaan olisiko mäkeä päässyt polkemalla ylös 😀 Kävelymatka ei ollut niin tuskainen mukavan pienen ilmavirtauksen takia.

Kun olin mäen päällä, olin lentää selälleen, kun näin miten upea ukkospilven reuna siinä koillis-/pohjoispuolella möllötti… siihen oli pakko jäädä patsastelemaan hetkeksi, ja kaivoin kassista kameran, tosin pokkarin, mutta siinä oli sitten video-ominaisuus.

Kuvasin pilviä tovin, kunnes selkänahka oli palaa, ja jatkoin fillarilla matkaa… terassille. Parin huurteisen jälkeen jatkoin matkaa määränpäähän, ja juuri ennen perillepääsyä alkoi ripsiä vettä.

Kauppareissu oli vielä heitettävä, satoi tai paistoi… ja jälkimmäistähän sieltä tietty oli odotettavissa. Pahimman sateen aikana olimme kaupassa mistään tietämättä. Saimme kaupasta tultuamme noin ämpärillisen sadevettä niskaan, ja lähdimme autoilemaan kotio päin. Auto oli kyllä pysäytettävä hetkeksi, kun sateelta ei nähnyt mitään, ja ikkunalasitkin menivät ihan huuruun. Kaivoin taas kameran esille, ja aloin kuvaamaan videota. Halusin käydä katsomassa, onko ”porukat” kastuneet terassilla, ja valitsimme ajoreitin sinne siis!

Porukka oli hieman hämillään veden määrästä, jota tielle oli kertynyt, mutta loppujen lopuksi siitä alettiin ottaa iloa irti!

Tein tapahtuneesta myös videon YouTubeen, ja sen voi katsoa vaikkapa tästä 🙂
Videossa on musiikki: Nanoman-Morning dawn, Nanoman-Retro

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top