Parveketta siivottu – vihdoinkin!

Otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin parvekkeen viikonlopun aikana! Siihen vierähtikin kokonainen päivä, kun askartelin partsille vähän muutakin, kuten kissalle loikoilualustan. Ensimmäinen sötös meni ihan pipariksi, kun en jaksanut lähteä enää alakertaan sahailemaan mitään puupaloja pienemmäksi, niin käytin sitten aikaisempaa pöytäviritystä hyödyksi. Samalla tuli siirrettyä toinen kärhö pois ja toinen nostettua vähän korkeammalle. Jos se vaikka lähtisi paremmin kasvamaan. Kissan makuualustaksi sopi mainiosti lattiaritilöistä jäänyt palanen, joka on kestopuuta.

Kissa tykkää alustastaan 🙂

Tämähän on siis Spede nimeltään… toinen kissani Uuno, makoilee mieluiten tuolilla, joka on myös parvekkeella.

Kaikki parvekkeella olevat kalusteet ovat sukulaismiehen valmistamia… myös tuo kissojen makuualustan kehikko. Se on ollut alun perin kukkatelineenä sisällä, mutta sittemmin jäänyt pois käytöstä, kun sille ei ole ollut tilaa. Sama kehikko on ollut parvekkeella nyt täällä uudessa kämpässä, mutta siinä oli ruuvattuna laudanpalaset kiinni, jotka nyt irroitin, ja vein varastoon. Puukalusteet on käsitelty ruskealla puuöljyllä.

Siirsin tomaatin tästä pavun vierestä pois ja tilalle tuli toinen kärhö. Tämä sikälis hyvä paikka köynnöksille, koska parvekkeen seinämä on puuta, ja ikkunan ylälaidassa on puukarmi. Siihen saa kätevästi ruuvit tai koukut kiinni ja köynnöksille narut. Kasvulaatikot olen rakentanut itse.

Tämä alue vaatii vielä vähän ehostamista… tässä oli aiemmin se kissoille laitettu kehikko. Tarkoitus on tuoda kiviä lattialle, ja laittaa joitain lyhtyjä tuohon lautaan roikkumaan. Sain idiksen eräästä telkkariohjelmasta, mutta siitä sitten enemmän jossain postauksessa, kunhan projekti on valmis.

Minulla on ruohosipulia kasvamassa saviruukussa, ja sille oli suht vaikea miettiä paikka. Kun ei saanut olla jonkun tomatin lähellä jne… hokasin, että minullehan jäi tuonne lattialle tuolin ja pöydän väliin täysin avoin pikku tila, johon sain sujautettua toisen basilikan, ja myös ruohosipulin. Pöydänjalkana on kissojen kantokopat. Puput ovat tuossa väliaikaisesti, kunhan saan kivihässäkän tehtyä tuohon kaiteen juureen.

Kyllä tässä kelpaa aamukahvia nautiskella 🙂

Tämä näkymä tulee tästä vielä hieman muuttumaan, mutta siitä sitten lisää tuonnempana 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top