Maanantaina pääjäässä.com

Tämä päivä on sitten alkanut ”mukavasti”, tai ei tässä enää mitään hätiä ole kun on douppaukset kunnossa. Nimittäin, ajoin eilen vähän nurtsia tuolla Aatun pihalla niin niksautin siinä selkäni. Olin hädin tuskin ottanut muutaman askeleen masinan kanssa, kun ristiselästä kuului paks. Minä kuitenkin kivusta välittämättä hoidin homman loppuun saakka… suomalaista sisua varmaan perkele! 😀 Nyt sitten tänäaamuna oli terveyskeskukseen asiaa kun ei meinannut sängystä päästä pois. Pari piikkiä persuksiin ja avot – ei tunnu enää missään, paitsi jos on vähän väärässä asennossa välillä… eikä nyt ihan kaikkea voi kylläkään tehdä kun liikerata on rajoitettuna. Esimerkiksi, tänään olisi ollut oikein ihana päivä käydä valokuvailemassa kaikkialla, mutta kun ei pääse kameran kanssa kyykkyyn (jos tarve vaatii), tai autolla ajaminen on kanssa aika hankalaa. Ollaan nyt sitte koneen ääressä kotona kirjoittelemassa blogeja. Minulla onkin taas noita pikkukaloja tuolla toisessa tankissa.

Anteeksi, jos nämä kirjoitelmat ovat hieman sekavia. Toivottavasti jotain saa selvää 😀
Niin, minulle kuoriutui seeprakalan poikasia yksi parvi taas ja epäilen, että niitä on noin 50 yksilöä (vaikea laskea). Suurin osa oli kuoriutunut jo torstaina, ja uimaan ne lähtivät perjantaina ja lauantaina. Lauantaina siirsin ne kakkosakvaarioon. Nyt ne siellä uiskentelevat ympäriinsä. Tankissa on myös kolme uutta kuparimonnista, jotka kävin ostamassa imunuoliaiasen kaveriksi sinne perjantaina. Pysyy sitten pohja vähän puhtaampana, eikä monniset pistele uivia poikasia poskeensa.

Tässä vähän kuvatusta siitä akvaariosta.

Jos oikein tarkkaan katsot niin tuossa vasemmassa reunassa on suodatin, joka ei ole päällä tällä hetkellä. Suodattimen oikealla puolella näkyy tuollaisia pieniä viivoja, niin siinä on niitä seeprakalan poikasia. Ne ovat todellakin vain muutaman millin mittaisia eikä niistä saa oikein minkäänlaista kuvaa tavallisilla kameroilla. Voin toki yrittää, mutta veikkaan ettei siitä tule mitään. Vaikeaksi tämän tankin kuvaamisessa tekee myös sen takaseinässä oleva peili, jota ei saa mitenkään pois. Tarkoituksena on jossakin välissä tehdä siihen sellainen 3D-tausta, mutta kunhan kerkeän 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Shopping Cart
Scroll to Top