Kylmä sää – sisähommia

Meillä piti olla tänään pihatalkoot iltapäivällä, mutta eihän niistä mitään tule, kun on ollut niin julmetun kylmää tällä viikolla. Jopa Facebook kyselee, että ”huomenna sataa lunta, oletko valmis?”. Noh, sitäkin enemmän voi sitten tehdä kaikenlaista koulimista ja ruukkujen vaihteluja sisätiloissa. Eilen iltapäivällä näytti siis tältä, kun oli satanut lunta varmaan tunnin, pari, putkeen!

Löysin meidän alakerrasta tällaisen hyväkuntoisen muoviruukun… meillä on mankelihuoneessa sellainen paikka, mihinkä voi viedä kaikkea toisille annettavaksi, mm. kirjoja.

Siinä samalla löytyi ratkaisu mihinkä istutan kasvattamani elämänlangat!

Herneet ja pavut piti liottaa ennen kuin ne iski multaan. tuossa on ruusupapuja kaksi kappaletta ja nuo tummemmat ovat härkäpapuja. Herneet kaikki taitaa tunnistaakin 🙂

Sain viime kesänä ”rosakalavalta” tällaisen sinkkivadin. Mietin hetken mitä siihen laittaisin, ja päädyin kukkasten sijaan istuttamaan siihen nurmikon. Siinä voi sitten pidellä kesällä varpaita kun istuu parvekkeella 🙂

Pohjalle laitoin hiekkaa…

Sitten puutarhaturvetta päälle ja siemeniä…

Lopuksi peittelin koko komeuden muovilla. Ja eikun itämään valoisaan paikkaan 🙂

Sain ”roskalavalta” myös tällaisen emaliastian. Mitähän siitä tekisi? Vesiaihe kenties?

Tämä päivä onkin sitten vietetty kokonaan sisätiloissa lukuunottamatta hetkiä, kun olen vienyt koiran ulkoilemaan. Sain tädiltäni muutaman karkkirasiallisen marjoja, joista olen sitten tehnyt mehua. Siitä tuli mehua kaksi kattilallista, eli noin 6 litraa 🙂 NAM! Tässä sekoituksessa oli mustia, valkoisia ja punaisia viinimarjoja, sekä punaisia karviaisia. Äidiltä sain lainaan mehumaijan.

Nyt eiku pullottelee mehuja! On sitten jotain hyvää juotavaa kesällä KUN tulee lämpimät kelit 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Shopping Cart
Scroll to Top