Kierrätysmateriaaleista käyttötavaraa

Haluan edistää aina kaikenlaista toimintaa, jossa jollakin tapaa käytetään luovuutta hyödyksi sekä yritetään käyttää materiaalit uudelleen roskiin heittämisen sijaan. Nyt yksi tuttavani on perustanut opiskelunsa ohella verkkokaupan, jossa hän myy tekemiään askareita. Mainittakoon, että tästä postauksesta minulle ei ole maksettu mitään.

Tässä yksi hieno kangaskassi! (kuvan copyright: https://uusittu.fi)

Ei muuta kun ostelemaan!
Samainen henkilö valmistaa myös tilauksesta sinulle sopivankokoiset villasukat. Itsellänikin on kahdet hänen neulomat sukat, ja on jämäkät ja lämpimät. Tietysti kirjoneuletta kaikki 🙂

Foxy esittelee yhdet Sukkahurjan neulomat sukat.
Foxy esittelee myös Sukkahurjan neulomat käsivarrenlämmittimet!

Tämä oli itselleni oikein ihana yllätys kun sain tällaiset ihanat käsivarsienlämmittäjät. Ne olivat tarpeeksi pitkät ja todellakin lämpimät! Näille tuli tarvetta kun teen paljon ”tietokonehommia”, niin joskus tuntuu siltä, että veri ei enää kierrä kunnolla… varsinkin talvisin tämä vaivaa. Olin saanut itseni niin jumiin kaikenlaisilla käsitöilläni (+ tietokone), että mainitsin tuttavalleni, että tällaisile saataisi olla käyttöä. Ihanat!

Koulunsa puolesta hän valmistaa muitakin erikoisia juttuja, kuten sain tällaista juolukkasokeria.

Juolukkasokeria vaikka puuron päälle

Kaikkia asioita en ehkes tässä mainitse mitä kaikkea sitä voikaan opiskelijalta ostaa, niin käykäähän tutustumassa hänen verkkosivustolleen vaan 🙂 Klikkaa logosta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top