Chilikabinetin tuunausta…

Jouduin siirtämään alunperin chileille tarkoitetun loisteputkivalaisimen (akvavalo) uuteen akvaariooni, jotenka kävi sen verran hassusti, että uusi valaisin ei sitten tietenkään sopinut uusiin töpseleihin jne… siispä, hankin uuden töpselin, vaihdoin sen, ja ajastinkin piti ostaa chileille kun edellinen meni sekin akvaaariolle. Jotenkin koin uuden akvaarion tärkeämmäksi, kun siellä oli eläviä elukoita kuites.
Chilit loikoilivat ikkunan ääressä noin viikon, ja ajattelin, että näinköhän ne kuolevat valon puutteeseen. Yksi teki siitä huolimatta kukannuppuja, mutta pudotti ne. Toisen latva alkoi kasvaa ikkunaa (=valoa) kohti, ja ihme on jos se enää siitä suorenee 😀

Kun kaikki töpselit oli vaihdettu jne, päätin vielä nostaa hyllyä kabinetin puoleen väliin. Olin ehkä hieman laskenut kabinetin korkeuden yläkanttiin, kun tilasin sen. Siihen mahtuisi siis 120 cm korkea chilipusikko, ja nyt kun katselee noita mitä minulla tuossa on, niin korkeus on lähinnä max 40cm. Jonkin verran jäi hyllyn alapuolelle nimittäin tilaa kun sitä nosti, niin pitihän siihen jotain saada tilalle. Mikäpäs sen kätevämpää kuin tehdä verho siihen, jonka taakse voi sitten piilottaa vaikka mitä, kuten esimerkiksi akvaarioputsaukseen tarkoitettuja ämpäreitä + muuta sälää.

Sattumoisin olin itse ommellut olkkariini verhot, jotenka oli aika luonnollista, että ompelen samasta kankaasta chilikabinettiinkin myös suojaverhon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top