Uusi parveke, puolet suurempi!

Uusi parveke on mietinnän alla, tai tossahan tuo möllöttää lumen alla!
Tai ei tuo nyt ihan täysin uusi ole, mutta en ole ehtinyt sille vielää keksiä mitään käyttöä, muuta kuin että kissat käyvät siellä haistelemassa välillä raitista ilmaa ja tiirailemassa lintuja. Mukavaa on tietty, että parvekkeeni on suurempi, kuin edellinen! Tämähän tarkoittaa sitä, että sinne saa enemmän tavaraa… voi ei 😀 Noh, sain jo tuttavalta ruusupavun ”siemeniä”, joita ajattelin laittaa partsille kasvamaan. Voi olla, että ensimmäinen vuoteni tuolla partsilla on vähän hakuammuntaa, koska minulla ei oikeasti ole hajuakaan, miten paljon tuolla tulee olemaan valoa, vettä, tuulta tai muutakaan.

Parvekkeen speksit
Koko 5,6m² / 400cm x 140cm
Suunta: itä tai kaakko (ei ole kompassia että vois tarkistaa)
Ei parvekelasitusta
Ensimmäinen kerros… normaali korkeus 2,5m
Mahdollisuus on siis ”laajentaa” alas päin 😉
Huomioitavia asioita: kissaverkko, joka on pakollinen, etteivät seniori-karvakuonot lähde omille teilleen. Otettava myös huomioon julkisivu.

Tässä nämä karvakuonot ovat heille tarkoitetulla ”alustalla”… kuva on otettu 28.11.2013, eli ei ihan tuore. En silti ole tehnyt parvekkeelle yhtään mitään sen jälkeen muuta kuin lapioinut pari kertaa lunta sieltä pois.

Huomioitavaa: tuo hiton hieno laudoista tehty ”liuska” telineen oikealla laidalla, Spedeä varten, ei oikeasti kyllä toimi… reppana ei jaksa kävellä sitä pitkin tuonne ”orrelle”, jotenka pitänee rakentaa siitä semmoset portaat, että herra pääsee tuonne ilman suurempia ponnisteluja. Spedellähän todettiin tuossa vuosi sitten diabetes, joka toisinaan vie siltä vähän voimia. Haluan siis tehdä hälle helpot oltavat. Tykkää kuitenkin katsella maisemia parvekkeeltakin syksysäällä. Tuossa se kehräsi joka kerta kun häntä kävi moikkaamassa 🙂 Uuno, tuossa vasemmalla kuvassa, on sen sijaan juuri se, miksi tuossa pitää verkot ja kaikki muukin härpäke olla… se nimittäin lähtee kyllä tuosta, ja hyppää todella korkealle vanhasta iästään huolimatta. Tällä hetkellä heille hankittu kiipeilyteline ei ole siis yhtään hyvä – Uuno kiipeää joka päivä rakennuttamaani chili-kabinettiin sinne päälle, joka on siis 180cm korkea. Kyllä voivat kissat olla niin erillaisia keskenään… mutta tästä parvekkeesta sitten lisää myöhemmässä vaiheessa, ja tietty uusien kavien idättämisistä jne 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top