Nanoakvaario joululahjaksi

Nyt kävi sillä tavalla, että hankin itselleni nanoakvaarion joululahjaksi. En ole vielää ihan miettinyt, millaisen sisustuksen siihen laittaisin, mutta olen jo laittanut sen käyntiin, ja tuolla se möllöttää keittiössä työtasolla auringon ulottumattomissa 🙂
Purkin merkki on Nanolife 30, ja kävin hankkimassa sen paikallisesta Norppis-putiikista.

Kävin myös katselemassa josko tähän nanoakvaarioon löytyisi ulkosuodatinta. Mielestäni tuo sisäsuodatin, joka tuli mukana, on hieman ruma, enkä tiedä kuinka sen saisi paremmin piiloon. Akvaariossa kun on vähän niukasti tilaa. Löysin Zooplussalta sopivan ulkosuodattimen, mutta en raaski ihan vielää ostaa sitä. Hinta oli siinä kuudenkympin tienoilla. Kunhan pääsen vähän pidemmälle tuohon uuteen harrastukseen, niin katsellaan sitten mitä uskaltaa hankkia ja minkä voi suosiolla unohtaa.

Kävin myös vähän eBay-shoppailemassa, ja tilasin sitä kautta muutamaa sammalta tähän nanoakvaarioon. Jos ne vaikka tulisi näin talvella hengissä postitse. Tilaukseen lähti Star moss, Xmas moss ja pallopartalevä. Kävi myös mielessä, että laittaisin tuohon pikkupurkkiin sukarapuja, joita minulla oli aikanaan tuossa isommassa altaassa. Siinä kävi sitten niin, että mustatetrat pistelivät niitä poskiinsa, ja minulle tuli kiire viedä kaikki sukaravut turvaan. Vein ne Norppikseen. Nyt tarkoitus olisi tilata heidän kauttaan jotain muuta sukarapulajia, kuin mitä aikaisemmin oli. Jokin muu harrastelija paikkakunnalta on ottanut kasvattaakseen niitä alunperin minulta saatuja sukarapuja, niin olisi hyvä saada jokin toinenkin laji saatavaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top