Akvaarion päivitystä 14.2.2014

Olin ilmeisestikin sitten tyytyväinen edelliseen akvaarion kokoonpanoon jopa muutaman kuukauden. Halusin selkeyttä tuonne altaaseen, ja jotain oli tehtävä, että saa sen mitä haluaa. Akvarion tulisi olla sellainen, jota itse tykkää katsella sillä silmällä, ettei siellä ole mitään mitä haluaisi muuttaa. Nyt olen mielestäni saanut akvani lähestulkoon sellaiseksi, etten siitä mitään enää muuttaisi. Ainoastaan tuolla laatikossa lojuu Saimaasta poimittuja kiviä, joita aion laittaa akvaarioon jossain vaiheessa, jonkun vedenvaihdon yhteydessä.

Tässä nyt molemmat vielä allekkain nähtynä:

Keskellä oleva ompunoksa on siirretty altaan vasempaan nurkkaan. Itse asiassa tätä minulle ehdotettiin jo alkusyksystä akvatuttavani toimesta, ja nyt sitten siirsin sen. Kalat tykkäsivät siitä välittömästi, että tuli tuollainen hämyinen nurkka. Tietty vastapainoksi piti saada oikeaan kulmaukseen jotakin, ja hankin sinne uuden isohkon magrovepuupalasen. Näitä saa ostettua myös akvaarioliikkeistä, ja niitä tulee eri kokoisina ja näköisinä. Hintahaarukka pyörii siinä 10€-30€ välillä. Oma puupalikka maksoi 18€, ja ostin sen paikallisesta Norppiksesta. Tämän järjestelyn ansiosta akvaarion taustakuva pääsi oikeuksiinsa! Ihan kuin tuosta olisi muutoinkin tullut hieman kolmiulotteisempi?

JÄLKEEN: (after) 12.2.2014

Minulla on laiskanlinna sijoiteltuna tuohon akvaarioni viereen, josta nyt kelpaa katsella sekä telkkua että akvaariota… ennemmin sitä jälkimmäistä 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top