Akvaario taloon!

Nyt minä sen kaukaisen haaveeni sitten päätin toteuttaa, nimittäin kävin tilaamassa itselleni akvaarion… tai saavat siitä tietenkin kissani nauttia. Tästä on jo lähes vuosi, kun kissojen lemmikki Willy kuopattiin. Mutta olihan se jo melkein 3-vuotias. Willy oli kääpiöhamsteri. Sillä oli oikein mukava suuri talo tuossa makkarin nurkassa, jossa se viihtyi todella kauan. Pääsi se sieltä pari kertaa karkuunkin eikä joutunut edes kissojen suihin. Wilillä oli siis oikein onnellinen elämä 🙂

Ennen kuin hankin Willyn kissojeni lemmikiksi, olin vähällä hankkia itselleni akvaarion… tai hankin sellaisen tuttavaltani, mutta en varsinaisesti perustanut sitä. Sain kaikki mahdolliset tarvikkeet siinä mukana jne, mutta en vain koskaan tehnyt asialle mitään. Sitten tätini puhui minut ympäri antamaan tuon tankin hänelle, ja niin tein. Hän antoi vaihdossa pienemmän minulle tilalle. Kävi ilmi, ettei kumpikaan pitänyt enää vettä, ja tätini hankki toisen akvaarion paikallisesta liikkeestä itselleen, mutta minä sitten ajattelin tehdä sillä omallani ihan jotain muuta.

Sille oli monta eri suunnitelmaa. Aluksi halusin istuttaa siihen kaktuksia, ja hain sitä varten rannalta hiekkaa. Sitten ajattelin laittaa siihen vain pari kaktusta ja askarrella savesta kaikenmaailman savimajoja ja alkuasukkaita. Olin valmis näpertelmään kaikennäköistä settiä tuohon akvaarioon. Hain hiekat Immalan järven rannalta ja laitoin ne paikoilleen. Alkuasukaskyläni oli rakennuksia ja asukkaita vailla valmis… kunnes paikalle saapui siirtelyvaiheessa suuri paha Uuno! Nimittäin, kissani. Se oli huomannut akvaarion hiekkoineen, ja olin tietenkin unohtanut suojalasin pois päältä. Varmaan arvaatte mitä se siellä kävi tekemässä? Tottakai, se kävi siellä kusella! Noh, se projekti jäi sitten siihen. Vitutti niin paljon ettei huvittanut edes hiekkoja sieltä siivota pariin päivään. Mutta nyt jos paremmalla mallilla sitten uudestaan. Tämä uusi akvaario tulee kuitenkin uudesta paketista ja siinä on mukana kannet ja kaikki muukin tarvittava sälä.

Päivitän sitten taas tänne kaikkea kunhan olen saanut sen aluilleen. Mutta nyt niin myöhä että pitänee mennä nukkumaan suunnitelmiensa kanssa. Öitä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top