PAINATUKSET VALMISTETAAN SUOMESSA

Tuotantoportaassa käytetään ainoastaan Suomessa sijaitsevia, suomalaisten yritysten palveluita. Kaikki painatusten kuvat ja kuviot on leikelty niille tarkoitetuilla laitteilla ja työstetty muutoin käsin omassa työpajassani.

TUOTEKUVAT

Kaikki tuotekuvat ovat viitteellisiä ja ne on rakennettu tuotekuviksi digitaalisesti. Tuotekuvissa olevat kuvat ovat juuri sen näköisiä kuin valmiissa tuotteessakin. Tuotekuvan PERUS-paita on esimerkiksi tehty esittämään paidan kokoa S.

Tuotekuvien käyttöoikeus ilman lupaa on kielletty.

KÄYTETTY PAINOMENETELMÄ

Kuvissa käytetään lämpösiirtomateriaaleja, joita saa vain alaan perehtyneiltä ammattilaisilta. He takaavat painomateriaalien laadun käyttämällä parhaita tulostuslaitteita sekä tulostemateriaaleja. Kuvat painetaan tekstiileihin käyttämällä lämpöprässiä, jolloin tulos on kestävä. Kuvat eivät ole marketeista hankittuja silittämällä kiinnitettäviä siirtokalvoja, vaan käytetty materiaali tarvitsee huomattavasti suuremman lämpötilan ja suuren paineen tarttuakseen tekstiiliin jämäkästi kiinni. Kuva ei näin ollen irtoa pesussa, kunhan muistaa noudattaa pesuohjeita. Tuotteiden pesunkestävyyttä on testattu lapsiperheissä, joissa on todettu materiaalien olevan erittäin laadukkaita, ja kestävän pesusta pesuun!

MITTATAULUKKO

Shopping Cart
Scroll to Top