Siemenien setvimistä Vol 1

Koska puutarhaharrastus saa jäädä toistaiseksi ”teloille”, olen päättänyt luopua suurimmasta osasta siemeniä. Niissä muuten onkin setvimistä!

Lahjoitan varmasti osan pois, ja osan myyn. Elikkäs, ei muuta kun seuraamaan Facebook-sivua mahdollisilta päivityksiltä! Tämä blogisivustonikin ”ilmoittaa” aina Faceen, milloin olen tehnyt postauksen. Kätevää 🙂

Koska siihen menisi todella paljon aikaa, että kirjaisin käsineen kaikki mahdolliset siemenet, joita on tarjolla, olen päättänyt merkata niitä tuonne ”siemenluetteloon”, joka löytyy blogistani TÄÄLTÄ. Jokaisen nimen kohdalla on merkintä *) , jos siemeniä on saatavilla. Nimen kohdalla on myös merkitty, ovatko siemenet itseni keräämät, tai jos paketti on avaamaton. Minulle kävi viime kesänä sellanen pieni haaveri, että olin jättänyt siemenpusseja huonoon paikkaan ulkokuisitille, niin niistä osa joutui uimaan tahtomattaan. Kuivatin pussukat kuitenkin, ja toivon mukaan siemenet eivät ole sitten sen enempää vaurioituneet. Ainakin Kamtsatkanmaksaruoho lähti kasvamaan siitäkin huolimatta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top