Siemenet menivät lähes kaikki

Laiton Faceen ilmoituksen, että minulla on siemeniä annettavana ja myytävänä. Noh, eihän sinne tarvinnut listata edes kaikkia pussukoita, kun ne olivat menneet, joten ”Siemenien setvimistä VOL 2:sta” ei ole tiedossa 😀 Facebook voi olla melko kätevä paikka 🙂 Joitain itsekerättyjä siemeniä on vielä tosin jäljellä, ja aion itse myös kokeilla niiden itävyyttä myöhemmässä vaiheessa, tai lähinnä kiinanastereiden. Ne ovat kyllä niin kauniita että on pakko kokeilla uudelleen… mutta kun on niin hirveän vaikea arvioida kuinka paljon valoa tähän uudelle parvekkeelle oikein kesällä tulee, ja mikä rehu tässä viihtyy. Ei auta kuin ottaa riski ja kokeilla. Ja siitä se ajatus sitten taas lähti… olen nimittäin hankkinut jo uusia siemeniä uutta partsiani mielessä pitäen.

Haluan kokeilla tätä kuukausimansikkaa, jos se vaikka viihtyisi parvekkeella. Samoin olen hankkinut köynnöstäviä kasveja, kelloköynnöksen ja jokin kierto. Sain myös tuttavaltani ruusupavun ja härkäpavun siemeniä. Tarkoituksena on laittaa niitä ämpäriin kasvamaan. Käytän vanhaa koiranaitaa tähän tarkoitukseen, jonka käyn sitten purkamassa jossain vaiheessa kevättä. Aidasta voi tehdä tolpan, ja laittaa sen ämpäriin keskelle, multaa päälle, ja pavut saavat sitten olla siinä. Eivät myös varmaan mene sitten sekasin jos ovat ihan eri astioissa kasvamassa 🙂 Niitä voi myös tarpeen tullen liikutella toisiin paikkoihin.

Suunnitelmia, suunnitelmia… mitähän näistäkin oikein loppu peleissä tulee! Uudella parvekkeella on otettava huomioon myös kissaherrat, että he voivat nauttia siitä ihan yhtä paljon kuin minäkin – tai jopa enemmän.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top