Pihaprojekteja

Pihatöitä olisi vielä vaikka muille jakaa…

Isäntä on purkanut talon leivinuunia jo jonkin aikaa. Kun talvella ei saanut hankeen kaivettua säilytyspaikkaa jätetiileille, isäntä sai kasata ne tuohon kuusen juurelle väliaikaisesti.

Tottakai tuo sotku on tuossa vieläkin 😀 Olen kyllä vakaasti sen päättänyt siitä siivota mahd pian ettei tiilet ala keräämään mitään elukoita. Muunmuassa lehtokotilot viihtyvät tuollaisissa erittäin hyvin!

Isännälle on viime kesänä hankittu riippumattokin, mutta sille ei löytynyt ensiksi sopivaa telinettä. Muutaman kuningasidean jälkeen, tajusimme, että vanhasta maastakaivetun mattotelineen jalasta saa oivan riippumattotelineen.

Minulla on tuolla odottamassa spray-maali, jolla sen voi sitten maalata jossain vaiheessa kunhan tuuli taantuu. Teline kaipaa myös vähän esteettisemmän ripustusnarun. Nyt siinä on sellainen ruma valkoinen, muovipinnoitettu pyykkinaru.

Tämä on ihan pakko sanoa seuraavasta kuvasta: isäntä tässä virittelee letkuaan ja kyllä on komea pitkä jäykkä letku isännällä 😀 (Sen verran pitää tytöllä kikatusta kerran päivässä olla että tällaisen kommentin tänne postaa!)

Tosiaan, isäntä tuossa laittaa letkua kiinni uppovesipumppuun jonka avulla on tarkoitus tyhjentää maakellari. Pumppu piti kuitenkin nostaa pohjasta ylös kun se alkoi kaivamaan itseään betoniin. Siinä on niin hurja voima ettei sitä voinut jättää sinne lattialle, vaan se piti ripustaa rappusiin kiinni veden pumppauksen ajaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top