Parvekeparatiisia 31.8.2015

Elokuu meni hujauksessa, enkä muistanut edes kirjoittaa blogiinikaan kuulumisia, mutta tehdäänpä tähän nyt pikainen korjaus. Kamera ja kännykkä olivat täynnä kuvia, ja niistä on jotenkin vaikea valita, mitä tänne laittaisi esille, niin laitetaan nyt galleriamuodossa kuvia, jotka on otettu kännykällä parvekkeeltani 31.8.2015.

4 ajatusta aiheesta “Parvekeparatiisia 31.8.2015”

 1. Etsiessäni ideoita ja inspiraatiota tulevan kesän parvekepuutarhasuunnitelmiani varten törmäsin tänne ja olen kyllä haltioissani parvekkeesi tunnelmasta. Ihana! Aiotko pitää puutarhaa ensi kesänäkin ja postata siitä tänne?

  1. Kiitos kommentistasi!
   Kyllä varmasti jotain aion parvekkeellani taas tehdä, eihän tätä ”hortoilua” noin vaan voi lopettaa kun sitä on monta vuotta harrastanut.
   Ja varmasti kirjoittelen taasen tännekin. On tulossa nimittäin uusia ideoita, mm. mansikoiden vesiviljelyä. Kohtapuoleen olisi taimienkasvatustakin tiedossa kesää varten, niin eiköhän tämä tästä taas kohta lähde käyntiin 🙂
   Tervetuloa lueskelemaan blogiani jatkossakin!

   T. Minna G.

 2. Minullahan on aiheena kaksi eri parveketta täällä blogissani, mutta niistä se toinen on tosiaankin edellisen kämppäni lasitettu parveke. Tämä nykyinen on avomallia, ja postaukset löytyvät tuosta Parveke 5,6m²-kohdasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top