Elokuu meni hujauksessa, enkä muistanut edes kirjoittaa blogiinikaan kuulumisia, mutta tehdäänpä tähän nyt pikainen korjaus. Kamera ja kännykkä olivat täynnä kuvia, ja niistä on jotenkin vaikea valita, mitä tänne laittaisi esille, niin laitetaan nyt galleriamuodossa kuvia, jotka on otettu kännykällä parvekkeeltani 31.8.2015.

4 comments on “Parvekeparatiisia 31.8.2015”

 1. hiippu Vastaa

  Etsiessäni ideoita ja inspiraatiota tulevan kesän parvekepuutarhasuunnitelmiani varten törmäsin tänne ja olen kyllä haltioissani parvekkeesi tunnelmasta. Ihana! Aiotko pitää puutarhaa ensi kesänäkin ja postata siitä tänne?

  • MinnaG. Vastaa

   Kiitos kommentistasi!
   Kyllä varmasti jotain aion parvekkeellani taas tehdä, eihän tätä ”hortoilua” noin vaan voi lopettaa kun sitä on monta vuotta harrastanut.
   Ja varmasti kirjoittelen taasen tännekin. On tulossa nimittäin uusia ideoita, mm. mansikoiden vesiviljelyä. Kohtapuoleen olisi taimienkasvatustakin tiedossa kesää varten, niin eiköhän tämä tästä taas kohta lähde käyntiin 🙂
   Tervetuloa lueskelemaan blogiani jatkossakin!

   T. Minna G.

 2. hiippu Vastaa

  Ihana kuulla! Seuraan mielelläni muiden parvekepuutarhailijoiden kuulumisia kevään ja kesän mittaan. 🙂

 3. MinnaG. Vastaa

  Minullahan on aiheena kaksi eri parveketta täällä blogissani, mutta niistä se toinen on tosiaankin edellisen kämppäni lasitettu parveke. Tämä nykyinen on avomallia, ja postaukset löytyvät tuosta Parveke 5,6m²-kohdasta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *