Habanerossa on kukkia

Olen tyystin unohtanut koko chilin, joka tuolla ikkunalla on möllöttänyt talven yli… elikkäs, yksi näistä puolentoista vuoden takaisista chileistä on säilynyt talven yli tuolla etelänpuoleisella ikkunallani, selvisi myös muutosta viime syksynä! Nyt olen ilokseni huomannut, että siihen on tullut kukkia.

Kuva on otettu kännykällä, pahoitteluni siitä. Jostain syystä tietokoneeni ei huoli SD-korttia luettavaksi laitteeksi. Saattaa olla, että kortinlukulaite on mennyt rikki. Läppärille olen joitain kuvia siirrellyt, joita digikameralla ottanut, mutta siinä on hirveä homma saada kuvat sitten yhteen paikkaan säilöön kun ne ovat sikin sokin milloin milläkin koneella. Pitää tehdä suursiivous kovalevyille muutenkin, kun alkaa täyttymään kaiken maailman turhuuksista, kuten esim kirppiskuvista.

Mutta takaisin chiliin…
Karsin chiliä erittäin rankalla kädellä alkuvuodesta. Kuva on otettu 26.3.2014, vaikka nuo oksat ovat olleet ainakin kuukauden tuossa vesilasissa juurtumassa.

Istutin habaneropistokkaan multaan 1.4. Liekö kasvilla oli kuitenkin tunteet ja tulkitsi sen huonoksi pilaksi, koska se kupsahti noin viikon päästä istuttamisesta. Kokeilin tätä vain yhdelle pistokkaalle. Loput sitten liipasin mäkeen, kun tuli todettua, ettei ne sitten kyllä pistokkaista juurru – tai ainakaan minulla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top