Asunnon tapetointia

Jostain syystä jotkut projektit jäävät aina hetkellisesti kesken, en tiedä miksi näin on… voi olla omalta kohdalta ainakin, että kun joutuu yksin tekemään lähes kaikki, niin takki on vaan kerta kaikkiaan niin tyhjä, ettei saa itsestä ”vaan irti” enää mitään. Voi myös olla, että olen suuruudenhullu, ja kaikki suunnitelmat vaativat todellista kärsivällisyyttä ja aikaa 😀 Kärsivällisyyttä minulla on, se on tullut huomattua, mutta se vapaa-aika vaihtelee viikoittain. Mutta, kaikki aikanaan, tai sitten vaan luovun jostain… sekin pitää ymmärtää, jos ei pystykään toteuttamaan suunnitelmiaan. Monesti vielä käy, että suunnitelmat muuttuvat hetken päästä, eikä niitä kannata enää toteuttaakaan, koska ”se ei vaan sovi enää siihen” mihinkä sen oli alunperin ajatellut. Mutta, nyt olen tehnyt kaksi asiaa TODO-listalta valmiiksi! Nimittäin, tapetoinut makkarin ja olkkarin seinät.

Ostin taannoin LIDListä valokuvatapettia, sellasen koivutapetin ja kaupunkitapetin. Koivutapetti on olohuoneessa, ja sen asennusvaiheista taisin laittaa tänne blogiinkin jotain kuvia, mutta siitä jäi ikävästi puuttumaan yksi pieni pala yläreunasta, koska se tapettikuva oli tietyn kokoinen. Mutta, onni onnettomuudessa, oviaukon kohdalta sai otettua täpettä paljaaseen kohtaan, ja pienen saksimisen jälkeen se sopi kuin sopikin kulmaukseen. Venytin asentamista tarkoituksella ettei minun tarvitse ostaa erikseen tapettiliisteriä. Päätin siis tehdä tämän kohdan loppuun siinä vaiheessa kun laitan makkarin seinän kuntoon, ja se oli eilen.

Pieni löhöilynurkkaus on tehtynä tuonne akvaarion viereen, josta voin sitten katsella kalojen elämää ja vaikka lukea siinä jotain. Rahi on menossa tuunaukseen! Miten ihmeessä nämä TODO-listat aina vain kasvavat ja kasvavat? Viritin myös rakentamaani ”ladonoveen” ihan turhaan valaisimet, jotka aion ottaa pois. Mutta noin yleisesti ottaen, voinko nyt virallisesti sanoa asuvani skuttassa? 😀 Kunhan saan siivottua koko olohuoneen esittelykelposeksi, aion ottaa panoramakuvan. Sitten ymmärrätte mitä tarkalleen tarkoitan edellämainitulla kommentilla.

Olen siivonnut tavarat pois tieltä tätä kuvaa varten. Muualla olkkarissa on hieman kaaosta, koska en ole saanut aikaiseksi lajitella ja laittaa pikkutavaraa paikoilleen. Kaaos tuli siitä, kun luovuin parista hyllyköstä olohuoneessa, eikä minulla sitten ollutkaan heti laittaa niistä otettuja tavaroita mihinkään säilytykseen. Järkevää? Noh, minulla on tapana pakottaa itseni tekemään joitain asioita hieman brutaalilla tavalla… jossen saa jotain aikaiseksi silloin kun mielestäni sen aika on, niin teen jotain, jonka jälkeen asia on vain hoidettava. Olen siis saneerannut kämpässä laatikostoja, kaappeja jne, että saan sinne lisää säilytystilaa! Loppusuoralla ollaan 🙂 Kuvassa olevat roinat on suurimmaksi osaksi jo järjesteltyinä.

Makuuhuoneen seinä näytti alunperin tältä:

Otin oven pois, en tee sillä mitään. Pitää keksiä sille paikka häkkivarastossa tai jossain, missä sitä voi säilytellä. Telkku piti myös ottaa seinältä pois… uskokaa tai älkää, seinä näyttää tällä hetkellä tältä!

Sängyllä voi katsella nyt hienoa kaupunkia 🙂 Televisiolle keksitään siten uusi paikka.

En ole ainoa, joka nauttii tästä tilanteesta… (Foxy & Spede)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top