Kämpän laittoa – olohuone

Jestas kun aika kuluu nopeasti, eikä saa kirjotettua tänne mitään, vaikka on touhunnut ties mitä! Projekteja siis piisaa, kuten seuraavista kuvista voi päätellä 🙂

LIDLissä oli myynnissä tällaisia valokuvatapetteja, niin olihan minun sitten hankittava semmoinen. Ostin kahta erillaista: toinen on tämä kuvassa oleva koivumetsä ja toinen on jokin kaupunkinäkymä iltasella. Se on tarkoitus laittaa makuuhuoneeseen. Siitä sitten myöhemmin kunhan pääsen projektin ääreen. Tässä oli nimittäin jonkun verran tekemistä, kun yksinäni suhrasin 😀

Olin tässä välin saanut päähäni hankkia uuden akvaarion… tuliterää akvaariota en kuitenkaan sitten saanut hankittua rahapulan vuoksi mutta kaveri möi minulle edullisesti omansa, kun oli kuulemma vaan tiellä. Sitä sitten suunnittelemaan, että mihinkä sen laittaisi. Toki tuo nykyinen akva ”siirtyy” sisältöineen sitten tähän uuteen, että kahta akvaariota en aio pitää yllä. Päätin siis sijoittaa tulevan akvan tuohon oviaukon kohdalle, jossa tuo kangas tuossa kuvassa nyt roikkuu. Sen takana on keittiö, josta pääsen huoltamaan allasta. Allas jää kuitenkin sisustuselementiksi olohuoneen puolelle.

Sitten muuta kun suunnittelemaan kuinka huonekalut laitetaan paikoilleen… tämän kulmauksen kalusteita tulikin pyöriteltyä pari päivää ihan huolella, kun alunperin tilaamaani akvaariota ei sitten saanutkaan, niin kaverin akva onkin eri kokoinen. Minulla on tilaa vievä laiskanlinna, josta en halua sitten mitenkään luopua, niin se on nyt sitten missä on. Toinen tuoli (kuvassa) tulee jäämään tuonne entiseen lukunurkkaukseen. Laitoin sinne myös tekemäni oven.

Välillä sitä ihmettelee, että mihinkä itse mahtuu! Tämä toivoton näkymä oli vielä eilen illalla… noh, laittelin vähän tavaroita paikoilleen loppuillasta niin nyt mahtuu sentään vähän kulkemaan 😀 Laitan lisää kuvia kunhan olen siivonnut, ja akvan virittelystä sitten kanssa.

Ihanaa, kun alkaa aurinkokin paistaa! Kasvit saavat valokylpyä ikkunalla. Tuossa on hieman ylimääräisiä kasvejakin, jotka eivät tule tuohon jäämään. Ne on siirretty ikkunalle vain väliaikaisesti, jaloista pois, tapetoinnin ajaksi.

Tässä minulle on saapunut ihan Varkaudesta asti, semmonen pitkään ja hartaasti odotettu ja toivottu nyssäkkä… nimittäin banaanipuun taimi! En ollut muutekseen aiemmin nähnyt kasveille tarkoitettua lämpöpussiakaan, niin uusi tuttavuus tämäkin 🙂

Siinä se pikkuruinen banskun taimi nyt on 🙂 Annoin sille jo nimenkin: Ba-Puska. Tämän banaanin lajike on Dwarf cavendish, ja siinä pitäisi olla ihan syötävät banaanitkin, jos se kasvaa siihen pisteeseen.

Tässä nyt tällainen pikablogi. Tulossa siis lähiaikoina akvaarioaiheinen kirjoitus. Hyvää viikonloppua vaan kaikille! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top