Vesiaihe parvekkeelle – taas

Kasasin toisen kerran vesiaiheen parvekkeelleni. Sain idean viime kesänä, ja tykästyin asiaan niin kovasti, että tänä vuonna piti tehdä sama homma uudelleen. Tosin, eihän siitä täysin samanlaista voi tulla jokainen kerta kun sen kasaa 🙂 Yllätyksen toivat myös kotkansiipisaniaiset, jotka talvehtivat upotetun ämpärin ympärillä mullassa.

Vesiaiheen ”maja” oli säilynyt talven yli ihan hienosti, vaikka se onkin jotain keraamista materiaalia. Ämpäri oli tyhjillään, ja ihmeen kaupalla sekin säilynyt talvesta rikkoutumatta.

Lisäsin vettä ämpäriin ja asettelin pienen vesipumpun paikoilleen.

Ämpärissä on kansi, jonka päälle asetellaan kiviä sitten jossain vaiheessa.

Minulla oli jäänyt kasvihuoneen rakentamisesta aikanaan muovia jäljelle. Muovi on paksua, joten se kestää kivet ja muunkin rasituksen, joita vesiaiheesta koituu. Leikkasin muovista ympyrän muotoisen palan ja tein keskelle reiän. Sitten ei muuta kun asetellaan muovi ja kivet paikoilleen.

2 ajatusta aiheesta “Vesiaihe parvekkeelle – taas”

  1. Kiitos kommentista 🙂
    Minulla oli viime kesänä myös tehtynä tällainen ”sötös”, ja eihän siitä koskaan samanlaista tule uudelleen. Pitää siis toivoa, että kestää kasassa tämän kesän. Saatan joutua vielä korottamaan tuota rakennelmaa hieman, kun saniaiset ovat kasvaneet niin suuriksi jo, että meinaa jäädä koristehökkeli piiloon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Scroll to Top