Lunta tupaan! (29.4.2017)

Onpahan sitten tämäkin päivä nähty, nimittäin tänne Imatralle tuli täysi talvi hetkellisesti eilen 29.4.2017! Facebook oli täynnä talvikuvia, joita oli otettu ympäri Suomea, niin otin minäkin sitten muutaman kännykkäräpsyn, ja laitan ne tänne.

Jos joku tykkää lumesta, niin se on Foxy! Kävimme ”landella” juoksemassa ja saunomassa, ja perinteisiin kuuluu, että tätini (tai tädit) paistavat vapun alla munkkeja.

Pellolle kun katsoi, niin näytti ihan kuin olisi ollut talvi…

Nam nam munkkeja!

Pysähdyin kotimatkalla ottamaan kuvan… tosin piti soittaa puhelu tässä kohtaa, ja parkissa kun olin, niin samallahan tuon kuvankin tuosta sai räpsästyä. Keli oli kyllä aika kauhea. Minullakin oli jo kesärenkaat vaihdettuna autoon pääsiäisenä.

Ennen landereissua tuli hieman värkkäiltyä kämppää siistimmäksi… joku oli jossain laittanut kuvia omasta Wabi-kusasta, niin tätä varten piti sitten siivota keittiönpöytä, että voin mennä kuvailemaan omaa Wabi-kusaa! Huomatkaa mitenkä vähän minulla on taimia!!! En ole laittanut  muuta kasvamaan kuin aitoelämänlankaa. Toivottavasti viihtyy parvekkeella. Ostin tomaatintaimen ja tuossa on vielä pari erillaista kurkkua, sekä kesäkurpitsa. Jos hyvin käy, niin ne menevät sitten äidin kasvimaalle.

Tässä se Wabi-kusa. Eli se on eräänlainen akvaario missä ei ole vettä. Omassa on akvaariosora pohjalla, joka on vetinen. Konnanputki näyttää viihtyvän tuolla hyvin. Se jopa kukkii 🙂 Samoin tuolla on sammalta, oiskohan ollut Flame Moss. Tässä lasiastiassa on kantena toistaiseksi sellainen läpinäkyvä muovi jonka olen rautalangalla kiinnittänyt reunaan. Tätä ei siis tarvitse kastella lainkaan kun tämä kasvisto jne muodostavat semmosen oman kasvuympäristön tuonne, niin toimii vähän kun itsekseen.

Tässä vähän järkkärikuvaa tuosta konnanputkesta, kun se kukkii 🙂

Päivän päätteeksi on hyvä käydä vasta pedattuun sänkyyn nukkumaan 🙂 Foxy-neidillä on tapana pedata sänky aina minua varten kun on valmis menemään nukkumaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Shopping Cart
Scroll to Top